Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Bli kunde

Bli kunde hos Tryg Garanti – vi er din foretrukne garantipartner

Tryg Garanti er nordens største leverandør av garantiforsikring med kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Tryg Garanti har mange års erfaring med garantiforsikring, såvel lokalt som internasjonalt.

Tryg Garanti tar utgangspunkt i dine behov og tilbyr både skreddersydde løsninger og standard løsninger. Som kunde i Tryg Garanti kan du dra fordel av vår ekspertise innenfor garantiforsikring – det gjelder lokalt så vel som internasjonalt.

Dine fordeler med garantiforsikring fra Tryg Garanti

– Fast rammeavtale

Når du inngår et samarbeid med Tryg Garanti, får du en rammeavtale med et avtalt maksimumsbeløp. Rammeavtalen gir deg mulighet for løpende å utstede avtalte garantier opp til rammens maksimum.

– Fast pris

Du betaler en fast premie for dine garantier. Prisen kan variere i forhold til den enkelte type garanti, men vil være avtalt på forhånd i din kontrakt.

– Fast kontaktperson og profesjonell rådgivning

Vi prioriterer å være tett på våre kunder, så vi best mulig kan rådgi din virksomhet om garantiforsikring. Derfor får du en fast kontaktperson i Tryg Garanti, som vil kjenne deg og din forretning. På denne måten sikrer vi, at du får profesjonell rådgivning hele veien igjennom.

– Adgang til markedets beste online løsning

Vi tilbyder deg markedets beste online løsning – POMnet – som gir deg full oversikt over din garantiportefølje døgnet rundt.

Du kan bestille garantier online og få dem utstedt innen få minutter. Som en del av den automatiske udstedelsesprosedyre utstedes garantidokumenter utelukkende som PDF-filer, som er signert med digital underskrift. Det betyr at du umiddelbart etter utstedelsen kan sende garantien videre til forretningspartner i en mail. Det forenkler saksgangen og minimerer tidsforbruket.

Har du behov for garantiforsikring?

Har du behov for garantiforsikring og høre mer om våre løsninger, så kontakt oss på tlf. 23 29 84 80 eller skriv til oss her.

Garantibehovet må utgjøre minimum 2 MNOK.